Home     Ontwerp     Aanleg     Onderhoud     Advies     Boomverzorging     Impressies     Contact
 

Tuinontwerp

Om een mooie tuin te creëren, is er eerst een goed doordacht plan nodig, want een mooie tuin ontstaat niet zomaar. Om dit plan vorm te geven gaan we als volgt te werk:

Op de eerste plaats gaan we met u overleggen wat de wensen zijn, van welke stijl u houdt, en waar de tuin aan moet voldoen. Kortom wat u ideeën zijn over u tuin. Wanneer dit geheel duidelijk is wordt er verder gegaan naar de volgende stap.
Allereerst wordt de tuin opgemeten om de juiste afmetingen in beeld te krijgen. Hierna worden enkele schetsen gemaakt van de tuin en met u besproken. Pas wanneer de schetsen overeenkomen met de wensen van u als klant wordt er een ontwerptekening gemaakt.

Als de ontwerptekening uiteindelijk klaar is moet het nog aangekleed worden met beplanting. Beplanting is heel erg belangrijk in een tuin, want beplanting geeft kleur en geur in de tuin. Dit noemen we ook wel een beplantingsplan van de tuin. Wel staan het ontwerp en beplantingsplan los van elkaar dus u kunt ook één van deze twee onderwerpen kiezen om uit te laten voeren door ons.

Contactinformatie

Thijs Kerkvliet Hoveniers
Burgemeester Smitweg 105
2391 NG Hazerswoude-dorp
Tel.: 06 - 42929569
E-mail: info@thijskerkvliet.nl